21 Σεπ 2007

Βροχή!και υπογραφές

Καλημερίζω! Βροχερή η χθεσινή μέρα, άλλες φορές θα χαιρόμουν για τα πρωτοβρόχια, σήμερα φοβάμαι!Διότι δεν έχουν αρχίσει ακόμη τα αντιπλυμμηρικά στην περιοχή, παρά μόνο στην Ολυμπία(για ευννόητους λόγους, αν δεν είχαν αρχίσει κι εκεί θα ψάχναμε τα αρχαία σε λίγο καιρό μετά τις βροχές!). Ελπίζω να αρχίσουν και στα δικά μας τα χωριά σύντομα και στην τελική δεν θέλουμε να τα περιμένουμε όλα απο τους υλοτόμους!Ας έρθουν να μας δείξουν πως πρέπει να δουλέψουμε και με την προσωπική εργασία μας, αλλά και με τους εθελοντές, οι οποίοι είναι πάρα πολλοί και θα μπορέσουμε να ενεργήσουμε συλλογικά, με ταχύτατους ρυθμούς!Ελπίζω να μην ακούγεται παράλογο αυτό, αλλά μια παροιμία λέει αν δεν ξυστείς μόνος σου...!Εμείς νύχια έχουμε ακόμη!
Επίσης μπείτε στο http://www.petitiononline.com/forestgr/ και δώστε κι εσείς την υπογραφή σας στο ψήφισμα που έχει υπογραφεί από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά ώς συνήθως με την Ελλάδα να υστερεί σε αποφασιστηκότητα και να έχουμε τις λιγότερες υπογραφές! Η αναφορά που γίνεται είναι για την αναδάσωση των καμένων περιοχών, νομίζω οτι αξίζει τον κόπο!

1 σχόλιο:

ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ & ανατίναξης πυρηνικών εργοστασίων είπε...

Κατεπείγουσα αντιπλημμυρική αποσιωπημένη σπορά !
Δεν υποψιάζεστε ότι οι "ειδικοί" που αποσιωπούν τη δοκιμασμένη εμπειρία, ΕΠΙΣΗΜΑ κιόλας, σε Κύπρο και ΗΠΑ δεν είναι παρά μαριονέτες που έχουν καταφέρει να ξεχάσει ο περισσότερος κόσμος την απλή φθινοπωρινή σπορά των χωραφιών, γιατί ακριβώς με τέτοια κατευθυνόμενη μοιρολατρεία περιμένουν να οικοπεδοποιήσουν φτηνά την έρημο που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους αφήσουμε να ετοιμάζουν;