22 Σεπ 2007

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ, ΦΙΛΕ ΜΑΣ! Γιατί; Γιατί δεν περίμενες; Αφού σε είδε κι ο Γιώργος χθές και μου το είπε: Καλύτερα τον είδα Μαρία, το πρόσωπο του φαίνεται καλύτερα! Πήραμε δύναμη κι εμείς για να τους δώσουμε και σε αυτούς, στη Ρούλα τη γυναίκα σου, την Δέσποινα την κόρη σου και τον Γιώργη τον γιό σου! Αφού καθόμαστε χθές, μαζί με τα παιδιά και τη Ρούλα και λέγαμε κανένα αστείο για να ελαφρύνουμε τον αέρα, στο νοσοκομείο. Στην Πάτρα ήσουν τόσο αισιόδοξος, γιατί σε πήρε απο κάτω μετά; Ήμουν από τις ελάχιστες φορές τόσο αισιόδοξη πως θα τα καταφέρεις, σχεδόν σίγουρη!Ποιός εγώ, που φημίζομαι για την απαισιοδοξία μου!Με εσένα όμως έλεγα σε όλους:ο Αντώνης θα τα καταφέρει, θα σκέφτεται πως έχει τα παιδιά και τη Ρούλα και θα το παλεύει!Δεν γίνεται ρε Αντώνη, δεν είναι αλήθεια!Που πάς; Που μας αφήνεις! Με ποιόν θα πίνει τα ούζα του ο πατέρας μου, με ποίον θα καλαμπουρίζουμε στη θάλασσα το καλοκαίρι! Αχ! βρε Αντώνη, Αχ!
Κάθομαι και γράφω εμπρός στη άψυχη οθόνη, γιατί είμαστε καθηλωμένοι στο σπίτι αφού ακόμη πρέπει να περιμένουμε τα διαδικαστικά και να δούμε μήπως θελήσουν κάτι οι δικοί σου, και μόνο αυτή μπορεί να αντέχει να βλέπει τα δάκρυα! Και άλλη κηδεία και άλλα κλάματα και άλλη λύπη και άλλη απογοήτευση! Δεν ξέρω αν θα το δεχτώ ότι δεν θα σε ξαναδούμε, δεν πρόλαβες να ασκήσεις πλήρως τα καθήκοντά σου σαν αντιδήμαρχος, ας πούμε ότι πήγες ένα ταξίδι και θα τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά. Ένα να ξέρεις ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΣ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ, ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ και να μας βλέπεις από εκεί που θα είσαι!
Θα τα πούμε στη Ζαχάρω!
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=60525

2 σχόλια:

Ttallou είπε...

:( ας αναπαυτεί εν ειρήνη...

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΑΨΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.