27 Μαΐ 2008

Επισκέψεις στη Μάκιστο

Μια μέρα μετά την ενημέρωση, το χωριό δέχθηκε την επίσκεψη της γνωστής σε όλους μας κ. Φωτεινής Πιπιλή.
Η κυρία Πιπιλή δεν ήρθε με την βουλευτική της ιδιότητα αλλά με την απλότητα του ανθρώπου που κατάγεται, απο την διπλανή μας Φιγαλεία η οποία έχει και αυτή καεί. Γι'αυτο εξάλλου ήρθε απροειδοποίητα, ντυμένη αθλητικά και οφείλω να ομολογήσω οτι κάθισε αρκετή ώρα, καθώς ρώτησε για τα όποια προβλήματα και γενικά για το πως προχωρούν οι εργασίες.
Με χρόνια εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση ανέφερε πολλές αλήθειες, ακόμη και αν αυτές ήταν αρνητικές ακόμη και για το ίδιο της το κόμμα (Ν.Δ) καθώς είπε πως οι κινήσεις για να προχωρήσουν κάποια θέματα πρέπει να γίνουν απο τους ίδιους τους πολίτες χωρίς να περιμένουμε βοήθεια απο τους ιθύνοντες. Λυπηρό μεν, αληθινό δε!
Ειπώθηκαν πολλά σε αυτή την επίσκεψη παραθέτω κάποια αποσπάσματα σε video για να μην γίνει οποιαδήποτε παρερμήνευση των εννοιών.(μερικά προβλήματα στην ανάρτηση θα καθυστερησουν για λίγο καιρό το video!)
Το συμπέρασμα δεν υπάρχει κράτος οτι κάνουμε μόνο μας! Με λίγα λόγια ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!! Ας μπούμε στις πράξεις, για να πούμε οτι περάσαμε απο την θεωρία στην πράξη επιτέλους, διότι στον τέλος όλοι ακαδημαϊκοι θα γίνουμε απο τις πολλές θεωρίες που αναπτύσσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: