20 Νοε 2007

Γενική Συνέλευση συλλόγου

Την Κυριακή (18/11) πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση του πολιτιστικού συλλόγου Μακισταίων. Ο σκοπός αυτής της συνέλευσης ήταν να ενημερωθούν τα μέλη για το πως είναι τα πράγματα και πως πηγαίνουν έως τώρα.
Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν μαραθώνια η διάρκεια της (6 ώρες) αλλά ήταν ευχάριστο το γεγονός ότι οι πλειοψηφία παρέμεινε μέχρι τέλους.
Βέβαια διαξιφισμοί, διαμάχες και λογομαχίες υπήρξαν και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, αλλά κάποιες φορές αυτό, ίσως να είναι και καλό για την εκτόνωση της κατάστασης.
Η δυσκολία της κατάστασης φέρνει πίεση και εκνευρισμό, αλλά θέλω να πιστεύω οτι στο τέλος όλοι θα είναι αρωγοί σε αυτή την πορεία, για το καλο όλων μας.
Η συνέλευση έκλεισε με κάποιες αποφάσεις αλλά και με την προϋπόθεση ότι θα έρθουν και άλλες έκτακτες συνελεύσεις σε περιπτώσεις που θα είναι αναγκαίες.
Ο προβληματισμός όλων ήταν για το τι πρόκειται να γίνει απο εδώ και πέρα και τι μπορούμε να κάνουμε σε συνεργασία με τους φορείς.
Οτι χρειάζεται μια σωστή οργάνωση ήταν σίγουρα στο μυαλό όλων, γιατι τέτοιες καταστάσεις όχι μόνο δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν έτσι απλά, για να έχουν διάρκεια και αποτέλεσμα, αλλά χρειάζονται σχεδιασμό και συντονισμένες απο όλους προσπάθειες.
Το Δ.Σ του συλλόγου προς το παρόν θα προσπαθεί να βοηθήσει σε ότι περνάει απο το 'χέρι' του, για να υπάρξει ένας συντονισμός. Φυσικά απαραίτητη είναι πάντα η βοήθεια όλων, είναι γνωστό εξάλλου πως η ενότητα φέρνει πάντα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: