14 Μαρ 2008

Δημοσίευμα

Ιδού το δημοσίευμα το παραθέτω και δεν σχολιάζω περεταίρω, διαβάστε το, σχολιάστε το αν θέλετε και υποστηρίξτε το επίσης αν το βρίσκετε ως σωστό.
Το μόνο που θέλω να παραθέσω σαν ερώτημα είναι αν έχουν σκεφτεί κάποιοι οι οποίοι έχουν την δύναμη της πένας : α) τις μελέτες τις κάνουν μηχανικοί του ΕΜΠ, το πλέον αναγνωρισμένο νομίζω πανεπιστημιακό ίδρυμα, θα έβαζαν τόσο εύκολα τις υπογραφές τους; β) αυτοί οι 'δημοσιογράφοι' γνωρίζουν άραγε το κόστος μιας κατασκευής γενικά και ειδικά για τα συγκεκριμένα; όπως και τις διαδικασίες που απαιτούνται;
Ας απαντηθούν αυτα τα δυο ερωτήματα και δεν χρειάζεται να θέσω άλλα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
andreas athanasopoulos είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ...ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ....

τσότσος είπε...

Δεν καταλαβαίνω τί γίνεται Μαρία, τα σπίτια που φτιάχνει ο Βαρδινογιάννης είναι "πρόχειρα"; Πού στηρίζονται για να τα γράφουν αυτά;
Μακριά από μένα οποιοδήποτε "λιβάνισμα" του κάθε Βαρδινογιάννη, φοβάμαι όμως τη μιζέρια που βγαίνει και ίσως αποδομήσει την προσπάθεια...
Καλό βράδυ!

Bacchus είπε...

Μαρία καλημέρα,

Συμφωνώ μαζί σου και είμαι πεπεισμένος ότι ο Όμιλος θα κάνει το καλύτερο ούτως ώστε το Χωριό μας να ξαναβρεί το χρώμα και το ύφος του.
Ξανακάνω μια ευχή, να είμαστε όλοι ενωμένοι στο κοινό στόχο τις αποκατάστασης του χωριού μας.
Συμμετέχω, παρότι είμαι μέλος του Συλλόγου μας πάρα πολλά χρόνια, στο νέο Δ.Σ. για πρώτη φορά. Δε σου κρύβω βέβαια το ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και τούτο διότι θα ήθελα εσείς οι Νέοι να αποτελείτε τουλάχιστον το 50% του Δ.Σ.
Εσείς όλοι τα Νέα παιδιά του χωριού μας έχετε ανοιχτά μυαλά και δε κουβαλάτε τις δικές μας μιζέριες και στενοκεφαλιές, έχετε ανοιχτούς ορίζοντες και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα.
Το αποτέλεσμα των εκλογών απ ότι μαθαίνω, στενοχώρησε μερικούς, αυτό γινόταν πάντα άλλωστε. Θυμάμαι ότι όταν οι εκλογές όριζαν το Δ. Σ. και δη ο Πρόεδρος να είναι από το ένα ΣΟΙ, οι άλλοι έφευγαν δυσαρεστημένοι και κάναμε να τους δούμε ξανά ως τις επόμενες εκλογές.
Θα θυμίσω κάτι εδώ. Στην αρχαία Αθήνα ζούσαν 10 φυλές, κάθε φυλή έστελνε 50
Αντιπροσώπους που για τον επόμενο χρόνο θα κυβερνούσαν όλοι μαζί και έτσι δεν
υπήρχαν δυσαρεστημένοι.
Προτείνω λοιπόν κάτι ανάλογο και για εμάς, κάθε Σοι να στέλνει για το εκάστοτε Δ.Σ. , ένα αντιπρόσωπό του, ούτως ώστε θα είναι όλοι ευχαριστημένοι και αγαπημένοι. Ελπίζω να γίνει αποδεκτό. Μέχρι τότε τι κάνουμε ;
Ευχαριστώ
Σάκης

makistos είπε...

@tsotsos:Τι να σου πώ? τι να σχολιάσω, απο που να το πιάσω και που να το αφήσω?
Το μόνο που βλέπω είναι οτι εμείς, αυτη η σπουδαία φυλή, όπως θέλουμε να βλέπουμε τους εαυτούς μας, είμαστε πολύ σπουδαίοι στο να κρίνουμε και να κατακρίνουμε τους πάντες πλήν τους εαυτούς μας!
Να σου πώ ούτε μου ανήκει ο όμιλος για να τον υποστηρίζω, αλλά ούτε θα είμαι απο αυτούς που θα πούν όχι σε όποια χείρα βοηθείας απλώνεται προς το μέρος μας.
Να αναλογιστούν μόνο κάτι, όλοι αυτοί που μπορούν και γράφουν οτι τα σπίτια σε αυτό το χωριό αν δεν ερχόταν κάποια αρωγή, δεν θα φτιαχνόντουσαν ΠΟΤΕ!είμαι σχεδόν σίγουρη.
Δεν είπαμε να γράψουν,αλλά να γράφουν ολοκληρωμένα οχι μονομερώς!

makistos είπε...

@bacchus:κύριε Σάκη, έχετε το εξής θετικό σαν άνθρωπος:Ανοιχτό Μυαλό!Απο τους λίγους,ακόμη και απο πολλά παιδιά της ηλικίας μου και πιο μικρά.
Κατα τ'άλλα, τι να μιλάμε για τις εκλογές του Δ.Σ;Δεν αξίζει τον κόπο,όλα μου θύμισαν βουλευτικές εκλογές!Τελικά το έχουμε το ψώνιο της καρέκλας μέσα μας!Πολύ κακό για το τίποτα θα έλεγα!Μόνο πίκρα για ανθρώπους που εννοείτε σαν μεγαλύτεροι είναι και λίγο περισσότερο 'σοφοί'(λέμε τώρα!)