20 Νοε 2008

Αναβολή-Μετάθεση Δενδροφύτευσης

Εξαιτίας των έκτακτων καιρικών συνθηκών που περιμένουμε να πλήξουν σχεδόν όλη την Ελλάδα, αλλά και ειδικά την Δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα την περιοχή μας, η δενδροφύτευση στη Μάκιστο μεταφέρεται για το επόμενο Σάββατο στις 29.11.08, για να μην γίνει άσκοπη μετακίνηση απο Αθήνα χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Βέβαια όσο περνάνε οι μέρες σίγουρα τόσο μπαίνουμε στο χειμώνα, το κρύο αντέχεται και αντιμετωπίζεται με την βροχή είναι λίγο δύσκολα!
Παρακάτω είναι και το Δελτίο Τύπο το οποίο έλαβα:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Μακισταίων η <<Μάκιστος>>, λόγω της αναγγελίας κακών καιρικών συνθηκών (www.meteo.gr), με βροχές και καταιγίδες αποφάσισε την αναβολή, της προγραμματισμένης για το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008, Δενδροφύτευσης και τη μετάθεση της , το επόμενο Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008.
Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζουμετο επόμενο Σαββατοκύριακο, με τον ίδιο ενθουσιασμό και καιρού επιτρέποντος, να βρεθούμε όλοι μαζί στη Μάκιστο, ωστε να υλοποιήσουμε την προσπάθεια μας.

Για το Δ. Σ του Συλλόγου

Ο πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Μπενάρδος Ζώης Κοκκαλιάρη Δήμητρα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη αντιδιαβρωτική-αναδασωτική σπορά με σβόλους στην περιοχή της Κεράτεας στις 4 και 5 Οκτωβρίου 2008.
Είμασταν και εμείς εκεί. Συγχαρητηρια σε όσους πήραν μέρος στην προσπάθεια.
http://green4all.blogspot.com
http://www.youtube.com/watch?v=m1lXkdZ7IMM