23 Νοε 2007

Αφιέρωμα:3 μήνες μετά




Αύριο συμπληρώνονται 3 μήνες από την φωτιά. 3 μήνες, με πολλές μνήμες και πολλά γιατί χαραγμένα. Όμως τι έχει γίνει από τότε μέχρι σήμερα; σε ποιά κατάσταση βρίσκονται τα χωριά και η περιοχή; Όλα αυτά μέσα απο τη ματιά του δημοσιογράφου του Flash 96, Δημήτρη Κρικέλα και τη βοήθεια του δικού μου σχολιασμού. Την Κυριακή το πρωί λοιπόν και για 2 ώρες (10πμ-12πμ) απο τη συχνότητα του flash 96, θα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε, ντόπιους ανθρώπους, τα σχόλια τους, τα παράπονα τους, τις ελπίδες τους, καθώς και τις απαντήσεις του Δημάρχου και τα σχόλια ειδικευμένης ψυχολόγου.
Είναι καλό που υπάρχει αυτή η ιστορική αναδρομή, αλλά και καλύτερο που δεν έχει ξεχαστεί τελείως. Φυσικά δεν είναι ικανοποιητικό να υπάρχει μόνο η συνεχής ενασχόληση απο τα Μ.Μ.Ε. αλλά και από τους πραγματικούς υπεύθυνους συνέχισης των εργασιών.
Τα λόγια είναι καλά, οι πράξεις όμως καλύτερες! Χωρίς ρυθμούς χελώνας και με επισπευμένες τις όποιες ανασταλτικές γραφειοκρατίες. Ελπίζω πως ο μηχανισμός θα ξυπνήσει κάποια στιγμή τελείως και όχι έχοντας τον ένα μάτι κλειστό.

1 σχόλιο:

Αννη είπε...

Θέλουμε να μαθαίνουμε τα νέα για την κατάσταση της περιοχής. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες με επιδιορθωμένα σπίτια και τα πρώτα φυτεμένα δένδρα από εθελοντές και κατοίκους! Μόνο όταν είμαστε μια γροθιά όλοι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι!