9 Νοε 2007

Έρχεται ο χειμώνας!

Τελικά δεν μας ξέχασε ο χειμώνας και απ' ότι ειπώθηκε από κάποιους επιστήμονες, φέτος δεν θα είναι τόσο ήπιος όσο πέρσι!
Βέβαια σε όλους αρέσει και η αλλάγη του καιρού γιατι την έχει ανάγκη ο οργανισμός μας. Φυσικά στην περίπτωση την δικία μας δεν είναι ότι καλύτερο τη στιγμή που εκτός από το γεγονός ότι υπάρχουν κατεστραμμένα σπίτια, πρέπει να υπολογισθεί ότι δεν υπάρχουν και ξύλα για να χρησιμοποιηθούν!Ίσως φέτος να είναι πιο εύκολο να βρεθεί ακόμη ξυλεία, αλλά απο του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα!
Ευτυχώς οι προσφορές συνεχίζονται και αυτή τη φορά είναι και επίκαιρες!
Η DHL Global Forwarding Hellas Α.Ε, χάρη στον Διονύση Κοκκαλιάρη (συγχωριανό και 'συναγωνιστή' σε αυτή την ομαδική προσπάθεια) προσέφερε έναν αξιόλογο αριθμό ψυγείων και σόμπες πετρελαίου για να ζεσταθούν τα containers μέχρι βέβαια να μπορέσουμε να εγκαταστήσουμε σε αυτά και air conditions.
Από εδώ πάντα θα αναφέρονται, όπως έχει γίνει και απο τις πρώτες μέρες ύπαρξης του blog, κάθε προσφορά και κίνηση από οποιοδήποτε φορέα. Τέτοιες κινήσεις αξίζουν την επιβράβευση και την συνεχή επικρότηση. Τους ευχαριστούμε, καθώς και όλους όσους έχουν έως τώρα προσφέρει.

5 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Καλησπέρα Μαρία μου - αυτόν το χειμώνα σας, φέτος πολύ τον φοβάμαι...
Μακάρι όλα να πάνε καλά, κα ιμπράβο σε όσους ακόμα βοηθάνε - κι εμείς, να ξέρεις, εδώ είμαστε, για ότι μπορούμε και χρειάζεστε.

Καλό Σαββατοκύριακο.

Ανώνυμος είπε...

Μαρια ειμαι απο την Καλαματα που κι αυτη ειχε δοκιμαστει πριν 21 χρονια απο τους σεισμους και θαθελα να σου πω οτι σας συγχαιρω για την δυναμη σας.Συνεχιστε ετσι και θα βγειτε νικητες απο αυτην την δοκιμασια.ΛΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Μαρία,

Με λένε Γιώργο και είμαι απο την Αθήνα.Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για εσάς,να οργανώσουμε καμιά εξόρμιση ή κάτι τέτοιο πές μου, ανέβασέ το στην σελίδα σας. Εγώ θα βοηθήσω όπως και όσο μπορώ και έχω την υποψία οτι είναι και άλλοι (πολλοί ελπίζω) που θα συμμετάσχουν.

Γιώργος

nikos είπε...

geia soy maria eimai apo thessaloniki kai exw katastima me sompes an yparxei akoma eleipsi 8a i8ela na voi8isw kai egw opws kai ean mpwro

nikos είπε...

γεια σου Μαρια εχω καταστημα με θερμαστρες πετρελαιου στην θεσσαλονικη αν υπαρχει κατι που θα μπορουσα να βοηθεισω παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου