21 Ιαν 2008

Επιτέλους η αντίστροφη μέτρηση έχει ετοιμαστεί!

Χθές Κυριακή, καθώς οι αλκυονίδες μέρες μας έχουν επισκεφτεί για τα καλά, με έναν ήλιο που έδινε τόνους χαράς στο ταλαιπωρημένο τοπίο, το χωριό δέχθηκε την επίσκεψη των μηχανικών του Ομίλου.
Ο λόγος της επισκέψεως τους δεν ήταν μια εκδρομή για να πάρουν καθαρό αέρα, αλλά κατέβηκαν για έναν ακόμη επανέλεγχο των σπιτιών.
Διότι είναι πλέον θέμα ημερών να αρχίσει η κατασκευή των πρώτων σπιτιών και μπορούμε να πούμε με σιγουριά(99% για κάθε ενδεχόμενο!) πως η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Μέσα στην εβδομάδα θα δωθούν οι πρώτες άδειες, αν και για μερικά σπίτια το Τ.Α.Π προβάλει κάποιες παραπάνω απαιτήσεις, ευελπιστώ πως θα ξεπεραστούν σύντομα τα όποια εμπόδια.Ας αρχίσει η κατασκευή των πρώτων σπιτιών, για να μπεί σιγά σιγά το νερό στ' αυλάκι, ώστε και οι γηραιότεροι να δούνε οτι θα προλάβουν τα σπίτια τους έτοιμα ξανά να τα κατοικίσουν και ο όμιλος να μπορέσει να ξεφύγει απο τα γρανάζια της γραφειοκρατίας.
Να γεμίσει και το χωριό με λίγο κόσμο στην τελική, που έχει ερημώσει, αφού δεν είχαν που δεν είχαν κόσμο πολύ αυτα τα χωριά, καήκαν κιόλας και παράγινε το κακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: