25 Ιουν 2008

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ!!!!!

ΝΑΙ!! άρχισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις λίγο νωρίτερα για τον εορτασμό της συμπλήρωσης ενός έτους απο τις περσινές φωτιές! Φυσικά και μιλάω ειρωνικά!
Άρχισαν πάλι οι φωτιές καίγεται ο Υμητός και στις περιοχές: Γλυκά Νερά, Παπάγου, Χολαργός και τώρα τελευταία και στην Σταμάτα.
Μήπως κάπως έτσι δεν είχε αρχίσει και το περσινό έργο; Πρώτα η Πάρνηθα και μετά τα χωριά μας!
Και ένα χρόνο μετά τι έχουν κάνει οι αρμόδιες υπηρεσίες;

Το ΙΓΜΕ γιατι καθυστερεί να στείλει γεωλόγους να κάνουν έλεγχο στο έδαφος των μετακινούμενοων οικισμών;για να μπορέσουν οι μηχανικοί να προχωρήσουν τις διαδικασίες ώστε οι πυροπα8είς να καταφέρουν να μπούν κάποτε στα σπίτια τους!

Έχουν μήπως καθαρίσει τα ξερά χόρτα; τα οποία φάνταζαν τόσο ωραία την άνοιξη όταν πρασίνιζαν το καμένο τοπίο, αλλά τώρα πλέον είναι πρώτη ύλη για μια δεύτερη φωτιά, αλλά και για αυτοκινητιστικά ατυχήματα τα οποία έχουν ήδη συμβεί.

Έχουν ενημερώσει τους πληγέντες; για το πως πρέπει να αντιδρούν σε τέτοιες περιπτώσεις; Εντάξη να μην γίνομαι άδικη, δώθηκαν φυλλάδια, αλλά αν δεν πείς και δυο λόγια και δεν δείξεις στην πράξη τι πρέπει να γίνει, δε νομίζω πως μπορέις να καταπολεμήσεις τον πανικό!

Έχουν κόψει τα καμένα πεύκα; ΟΧΙ!!

Έχουν πάρει λεφτά; ΝΑΙ!!(
όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται το αρμόδιο υπουργείο)

ΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ;
Ειδικά ο νομάρχης κ. Καφύρας είναι απο τους πιο κατάλληλους για αυτή την θέση, με άρτια γνώση ως γεωπόνος . Απορώ όμως γιατί δεν έχει κινηθεί με πρόγραμμα έως τώρα; Μήπως έχει κάνει τα πλάνα του και δεν τον αφήνουν να τα εφαρμόσει; Μήπως δεν έχει τους σωστούς συμβούλους; ή μήπως τελικά δεν έχει γίνει τίποτα και κάνουμε μόνο σενάρια; και υποθέσεις;

Τον τελευταίο καιρό όλο λεφτά ακούω οτι παίρνουν η Νομαρχία και οι Δήμοι και εφαρμοσμένα προγράμματα δεν βλέπω! Μασούρια τα κάνουν;
Ας απαντήσει κάποιος ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: