12 Οκτ 2007

Πέρασαν μέρες!!!! ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!

Οφείλω να ομολογίσω πως πέρασαν 6 μέρες χωρίς να γραφτεί κάτι και αυτό συνέβει για 2 λόγους. Πρώτον εξαιτίας φόρτου εργασίας και δεύτερον, διότι περίμενα κάτι νέα και ήθελα να τα βάλω όλα μαζί!
Δεν μαζεύτηκαν άρα θα τα βάλω σε καμμία δυο μέρες.
Κάτι το οποίο ήθελα απο καιρό να αναφέρω έχει να κάνει με τις προσφορές που θέλουν να κάνουν διάφοροι ιδιώτες και οι οποίες είναι πάντα καλοδεχούμενες. Προσοχή όμως, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις κινήσεις μας. Τι εννοώ, καταρχάς τις πρώτες μέρες δημιουργήθηκε μια πληθώρα αποθεμάτων και αυτό από την καλή θέληση του κάθε συμπολίτη μας. Πρέπει να γνωρίζουμε πως οι πραγματικές ανάγκες έρχονται μετά, γιατι και τις πρώτες ημέρες γίνεται ένας πανικός, αλλά και 'καθαρίζει' το μυαλό αργότερα ώστε να μπορούμε να σκεφτούμε ορθότερα το τι είναι απαραίτητο.
Ένα συμπέρασμα που βγήκε απο όλη αυτη την ιστορία είναι και το εξής: η τοπική οικονομία, οι καταστηματάρχες, έμποροι και όποιες άλλες ειδικότητες, είναι αυτοι οι οποίοι βιώνουν το αποτέλεσμα της φωτιάς τώρα. Φυσικό επακόλουθο απο τη στιγμή που λόγου χάρη στο Δήμο Ζαχάρως και τα 19 χωριά του έχουν πληγεί απο τη φωτιά. Η σκέψη μου είναι (και εσείς θα εκτιμήσετε αν είναι σωστή ή όχι) όποια προσφορά σε υλικά αγαθά, θέλει να κάνει κάποιος ας έρχεται να αγοράζει απο την περιοχή (αν έχει βέβαια σκοπό να κατέβει κάτω) ώστε να ενισχύεται με αυτόν τον τρόπο και η τοπική οικονομία.
Η πρόταση μου είναι προσωπική και όχι εξ'αναγκαστική, απλά βλέποντας μπροστά θέλω να γίνεται όσο πιο καλά είναι εφικτό μια προσπάθεια.
Φυσικά όποιος θέλει να ενισχύσει με άλλον τρόπο, υπάρχει και ο λογαριασμός που έχουμε εμείς απο την Μάκιστο τον οποίο μπορεί να μάθει αν επικοινωνήσει μαζί μου. Δεν τον έχω ανακοινώσει στο blog, για να μην θεωρηθεί ότι κύριος στόχος μας είναι τα λεφτά. Κάθε άλλο τον λογαριασμό θα τον δίνω εκεί όπου μου ζητηθεί.
Αυτά για σήμερα, σας χαιρετώ απο εδώ , κατεβαίνω χωριό. Τα λέμε απο Δευτέρα με πιό πολλά νέα!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

an kapoios thelei na epikoinwnisei mazi sou ena email???...

Παράφωνος... είπε...

Παιδιά καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας.
Είμαστε μαζί σας και θα το αποδείξουμε.


σημ:Δώστε μας τρόπο επικοινωνίας ώστε να τα πούμε καλύτερα.

Παράφωνος... είπε...

http://parafoniades.wordpress.com αφήστε εμαιλ εδώ

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα !!!

Δημήτρης Βλαχόπουλος είπε...

http://www.dcorfu.blogspot.com/

makistos είπε...

email επικοινωνίας:mariapothou@gmail.com, αν και νομίζω πώς ήδη εμφανίζεται όταν κάποιος θέλει να απαντήσει μέσω email απο το blog.

A.F.Marx είπε...

Καλή δύναμη παιδιά