25 Ιουν 2008

Email προς Νομάρχη Ηλείας

Οι πρόγονοι μας μιλούσαν σοφά μέσα απο τα ρητά τους, ένα απο αυτά είναι και το γνωστό: τα γραπτά μένουν.
Έτσι κι εγώ σας δημοσιεύω το πρώτο email που στέλνω στον κ. Καφύρα για να του δώσω τον λόγο ώστε και εγω να μην γράφω αναλήθειες αλλά και οι αρμόδιοι να αναφέρονται και να γνωστοποιούν τις κινήσεις τους.
Δεν είμαστε εδώ για να φωνάζουμε αλλά για συνεργαζόμαστε! Όταν ομως δεν κινείται τίποτα κάποιος πρέπει να φωνάζει που και που μπας και ακούσουν και κινητοποιηθούν.
Εδώ είναι το περιεχόμενο του email:

Κύριε Καφύρα,
επειδή η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε έργο που το έχουμε ξαναδεί, σε οτι αφορά τις περσινές φωτιές, σας παρακαλώ ενημερώστε για το ποιός είναι υπεύθυνος πχ. για το κόψιμο των ξερών χόρτων; Η Νομαρχία έχει πάρει τα λεφτά τα οποία ισχυρίζεται η κυβέρνηση οτι σας έχει δώσει για να τα χρησιμοποιήσετε σε έργα για τις πυρόπληκτες περιοχές; Τι σχεδιασμός έχει γίνει και ποιά είναι τα προληπτικά μέτρα τα οποία έχουν παρθεί για να αποφευχεί μια φωτιά;
Κύριε Καφύρα, δεν σας γράφω για να επικρίνω και να κατακρίνω, σας θεωρώ μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και με γνώσεις που μπορούν να φανούν χρήσιμες ,απλά επειδή βλέπουμε και τις σημερινές φωτιές στον Υμητό, όλα αυτά μόνο αγανάκτηση και πίκρα μπορούν να μας γεμίσουν!
Μπείτε στο blog μου makistos.blogspot.com και δείτε οτι έχω και εκεί αναφέρει τους προβληματισμούς μου (όπως και τον Μάρτη είχα αναφερθεί στο περίπτερο που είχατε στήσει στην Αρχ. Ολυμπία για την αφή, αναφέρω και τα θετικά δεν θέλω να μένω μόνο τα αρνητικά) και πείτε μου εαν κάνω λανθασμένες ερωτήσεις.
Περιμένω στο email μου την απάντηση σας!
Με εκτίμηση
Μαρία Πόθου

Εν αναμονή της απάντησης.

2 σχόλια:

τσότσος είπε...

Καλησπέρα Μαρία,
Πήρες απάντηση από το Νομάρχη;
Θα εκπλαγώ αν μου απαντήσεις καταφατικά...

makistos είπε...

Περίμενα, περίμενα και ξανά περίμενα, αλλά απάντηση δεν πήρα!Είδες πότε έβαλα το σχόλιο και πόσο έχει πάει ο μήνας σήμερα!Όσο είδες εσύ απάντηση άλλο τόσο είδα κι εγώ!