20 Δεκ 2007

Το 2008 έρχεται....!!!

Μπορεί το blog να φτάσει τις 2008 επισκέψεις μέχρι την 01.01.2008;
Ας δούμε αν γίνεται με την βοήθεια σας φυσικά!!!!

Όσο για νέα απο τη Μάκιστο και τις γύρω περιοχές: Ολοκληρώθηκαν τα αντιδιαβρωτικά έργα για την βελτίωση της ασφάλτου του δρόμου που ενώνει την Μάκιστο με την Μηλέα , ρίχνοντας τσιμέντο στα χαντάκια. Έτσι ώστε η ενδοεπικοινωνία των χωριών να μην έχει κανένα εμπόδιο.
Στις 14.12 ήρθαν στο χωριό (φαντάζομαι και στα γύρω) καλόγριες απο το μοναστήρι της Παναγιάς Χρυσοβαλάντο και έφεραν κουβέρτες και κάποια τρόφιμα, στα πλαίσια της εθελοντικής παροχής βοήθειας.
Τα Φιλιατρά έκαναν και πάλι την εμφανισή τους, δείχνοντας πως ξέρουν να μην ξεχνούν!Ήρθαν στο χωριό 2 Δασκάλες(αν δεν κάνω λάθος) και έφεραν για τους κατοίκους, καρτούλες φτιαγμένες απο τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών καθώς και σοκολατένιους Αγιους Βασίληδες!Χρόνια τους Πολλά!

Είναι δύσκολος ο κρύος χειμώνας, αλλά ευτυχώς μετά και την τοποθέτηση των air conditions στα containers, οι μέρες κυλάνε πιο ζεστά!Να 'ναι καλά και πάλι οι υπεύθυνοι της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών επιχειρήσεων.

Τα πιο ευχάριστα νέα είναι οτι κάποιοι που τους σώθηκαν τα ελαιόδενρα μάζεψαν τις σοδειές τους. Φυσικά λιγότερες έως ελάχιστες σε σχέση με όλα τα χρόνια, αλλά κάθε κιλό, κάθε μπουκάλι κάθε σταγόνα θα είναι ανεκτίμητα μην πώ ενθύμια μιας δύσκολης χρονιάς!

2 σχόλια:

τσότσος είπε...

Καλά Χριστούγεννα, Μαρία, υγεία, δύναμη, κουράγιο εύχομαι σε σένα, την οικογένειά σου και, πάνω απ'όλα, "γιατρειά" στο χωριό σου και σε όλες τις πυρόπληκτες περιοχές!

ΠΟΛΛΕΣΠΟΛΛΕΣΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ, το 2008 θα μας βρεί όλους στη μάχη της αναδάσωσης!!!

Ανώνυμος είπε...

Απο εκεινους που θελουν,οι ανθρωποι που αγωνιστηκαν,να ΜΗΝ ξεχαστουν,να σταθουν και ΜΗΝ υπαναχωρησουν!!Χιλιαδες ευχες για το νεο ετος,ο νεογεννητος Χριστος να φερει γρηγορα ζωη στις προσδοκιες σας..!!
Υ.Γ.αλλωστε..οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους!ετσι??