1 Δεκ 2007

Αρτέμιδα


Μπορεί μην κατάφερα να γράψω νωρίτερα και να έχουν περάσει λίγες μέρες απο την Τετάρτη αλλά τίποτα δεν αλλάζει το γεγονός:
Αθήνα:
Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο οι τοπικές αρχές και οι κάτοικοι του χωριού Αρτέμιδας, του Δήμου Ζαχάρως, στο νομό Ηλείας. Ο πρόεδρος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τους υπουργούς Εσωτερικών Ελλάδας και Κύπρου Προκόπη Παυλόπουλο και Χρίστο Πατσαλίδη, καθώς και από τον Πρόεδρο του Ταμείου Αρωγής της Ελλάδας Πέτρο Μολυβιάτη, ενημερώθηκε για την πορεία του έργου ανοικοδόμησης του καταστρεμμένου από τις πυρκαγιές χωριού, που έχει αναλάβει η κυπριακή Κυβέρνηση. Το έργο της ανοικοδόμησης της Αρτέμιδα υπολογίζεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2009 ενώ το κόστος θα ανέλθει στα 14 εκατομμύρια ευρώ. (πηγή:http://www.phileleftheros.com/
Την περασμένη Τετάρτη λοιπόν έγινε επίσκεψη στην Αρτέμιδα απο τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως είαι φυσικό κόσμος πολύς μαζεύτηκε και όπως θα ακούσατε πολλοί, ο κ. Παπαδόπουλος είπε αρκετά συγκινητικά λόγια, αφού και οι Κύπριοι σαν λαός έχουν περάσει πολλά και ξέρουν από καταστάσεις πόνου.
Διάβασα στον Φιλελεύθερο ότι μόλις τελίωσε το πρόγραμμα στηνΑρτέμιδα πέρασε και απο Μάκιστο. Αυτό δεν κατάφερα να το επιβεβαιώσω αλλά θέλω να πιστεύω πως θα πέρασε μια βόλτα και απο εκεί, αν ήταν μέσα στα χρονικά του όρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: