10 Δεκ 2007

Κυριακή κοντή γιορτή

Για άλλους η Κυριακή είναι μέρα ηρεμίας, για άλλους μέρα αυτοσυγκέντρωσης, για πολλούς μέρα του απόλυτου ύπνου μετά από το ξενύχτι του Σαββάτου. Επίσης για πολλούς εκδρομική μέρα και γενικά για τους περισσότερους μια μέρα που δεν θές να σπαταλήσεις ενέργεια, αλλά να περάσεις καλά μόνος ή με φίλους και την οικογένεια.
Κάποιοι όμως είπαν να την εκμεταλευτούν δραστικά!Χθές λοιπόν οι πρόσκοποι οι οποίοι κάθε χρόνο έρχονται και κατασκηνώνουν στον Κακόβατο και νομίζω προέρχονται από την Πάτρα(αν είναι και απο αλλού ας με διωρθώσουν τα παιδιά) ήρ8αν στη Μάκιστο (λογικά θα πήγαν και στα άλλα χωριά, δεν το γνωρίζω σίγουρα) να προσφέρουν λίγη απο την χάρα τους και την καλοσύνη τους.Μαζί τους έφεραν και γλυκά για να μας γλυκάνουν (έτσι δεν λένε;), μελομακάρονα (μμμ!) αλλά και μικροδωράκια κυρίως για τα παιδιά. Μακάρι να υπήρχαν πιο πολλά παιδάκια που μένουν μόνιμα στα χωρία, γιατί τέτοιες κινήσεις μόνο χαρά μπορούν να φέρουν, ειδικά στα παιδικά πρόσωπα!
Στα παιδιά λοιπόν αυτά, τους προσκόπους δηλαδή, αξίζει ένα ακόμη ευχαριστώ και για τον λόγο ότι έγιναν μούσκεμα εξαιτίας της καταρακτώδους βροχής, ευτύχώς μπήκαν σε λειτουργία και τα κλιματιστικά για να τους ζεστάνουν! Ήταν όμως απτόητοι! (κρίμμα να μην έχουμε ελιές η βοήθεια τους θα ήταν πολύτιμη!!!!)
Εις το επανειδήν παίδες σε πιο ηλιόλουστες μέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: