7 Δεκ 2007

Ε.Α.Σ.Ε ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων είχε έρθει σε επικοινωνία μαζί μας και είχε εκφράσει την πρόθεση να βοηθήσει με κάποιο τρόπο το χωριό μας, συγκλονισμένοι από τα γεγονότα της 24ης Αυγούστου.
Χθές λοιπόν, μετά από συννενοήσεις με το τοπικό συμβούλιο και την δημοτική αρχή, έφθασαν air conditions για κάθε container.
Σήμερα άρχισαν οι εργασίες εγκατάστασης τους, οι οποίες φυσικά ήταν αδύνατο να τελειώσουν σήμερα (21 air conditions σε 21 containers λίγο δύσκολο!) και θα ολοκληρωθούν αύριο!
Η κίνηση αυτή είναι μεγάλη και αξίζει τα ευχαριστήρια μας. Δεδομένου του γεγονότος οτι έχει φθάσει ο χειμώνας και κάθε τι που ζεσταίνει είναι πάντα αποδεκτό!
Σήμερα για παράδειγμα είχε ήλιο , αλλά με πολλά δόντια, πόσο μάλλον τις προηγούμενες μέρες που είχε και βροχές!
Οι κλιματικές αλλάγες έχουν καταφέρεις να τροποποιήσουν τόσο τις εποχές που με την φωτιά χειροτερεύουν την κατάσταση. Αλλά για αυτα όσο και για την διάσκεψη στο Μπαλί θα γίνει ξεχωριστεί αναφορά!
Πρός το παρόν θα επιβαρύνουμε λίγο ακόμη το περιβάλλον με τα air conditions μέχρι να φτιαχθούν τα σπίτια, τα οποία καθυστερεί όλο και περισσότερο ο ελληνικός παραλογισμός των υπουργικών αποφάσεων και μηχανισμών!(η εξήγηση και αε αυτό αναμένεται!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: