24 Δεκ 2007

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!


Πιστεύω πως το μήνυμα των Χριστουγέννων εκτός απο τα κλασσικά αγάπη, υγεία, ευτυχία, ειρήνη κτλ. κτλ. πρέπει να είναι και η ελπίδα.
Η ελπίδα για όλα τα παραπάνω και για όλα όσα προσδοκούμε!
Για μένα η ελπίδα φανερώθηκε χθές, η ελπίδα για τα χωριά μας εδώ κάτω στη Ζαχάρω και την γύρω περιοχή!
Στην φωτογραφία βλέπετε την απόλυτη γλυκιά ελπίδα, το νεογέννητο κατσικάκι που έχει δεν έχει μια βδομάδα ζωή! Ανήκει στον Αντώνη Κοκκαλιάρη (μαμά και παιδάκι!) και επιβίωσε μόνο αυτό γιατί δυστηχώς τα άλλα δυο αδερφάκια του δεν τα κατάφεραν.
Η ελπίδα λοιπόν πρέπει να είναι πάντα φωλιασμένη στην καρδιά μας για να μπορούμε να προχωράμε και να συνεχίζουμε, αφού οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι συνεχή και πάμπολα!
Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας, αλλά περισσότερο στους συγχωριανούς μου,όπου με κάποιους απο αυτούς απόψε ευχαριστήθηκα κάτι παρτίδες κουμ καν (το οποίο ούτε καν γνώριζα!εγώ το κουμ κουατ ήξερα μόνο!) γιατί η τύχη του αρχαρίου με έφερνε νικήτρια!
Merry Xmas!!!

4 σχόλια:

coolplatanos είπε...

Τι μου θύμισες! Παιδικές αναμνήσεις. Γλύκα το κατσικάκι! Νάσαι καλά! Καλό κουράγιο εκεί κάτω!

Αννη είπε...

Χρόνια Πολλά Μαρία μου και σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους από την Μάκιστο! Τι χαρά μας έδωσες με το νεογέννητο κατσικάκι! Καλή δύναμη!

τσότσος είπε...

Καλά Χριστούγεννα Μαρία, πάντα νικήτρια μαζί με την οικογένειά σου, τους συγχωριανούς σου, τους φίλους σου!
Το 2008 να είναι η αρχή της αναγέννησης για την Μάκιστο και όλη την περιοχή.

Ανώνυμος είπε...

Η βοηθεια ερχεται σαν τον νεογεννητο Χριστο,γεματη ζεστασια,αγαπη και ελπιδα για ενα καλυτερο και δικαιο μελλον.Ξεκινα παντα απο μεσα μας.Καταληγει μεσα μας και πρεπει να καταληγει παντου.Ας ακουσουν και εκεινοι που πρεπει να ενδιαφερονται αμεσα και αποτελεσματικα.μια μικρη ευχη απο μενα τον τιποτενιο..Τα καμμενα χωρια του χρονου στα ΣΠΙΤΙΑ τους!!!