14 Δεκ 2007

No news, is it good news?????

Το γεγονός οτι καθυστερούν κάποιες διαδικασίες εξαιτίας της όποιας γραφειοκρατίας που θέλει να φαίνεται ως βιτρίνα, είναι εκνευριστικά άδικο.
Αυτά θα πώ και θα σωπάσω επί του θέματος, μέχρι να δούμε φώς... εγώ θα ανάψω ένα κεράκι!

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Αγαπητοί συμπατριώτες,


Εύχομαι σ όλους σας καλές γιορτές και ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ! ! !
Έπ’ ευκαιρία θέλω να σας γνωρίσω, πάντα κατά τη δική μου γνώμη, τη πορεία της αποκατάστασης των σπιτιών μας.
Πριν λίγο καιρό μας κάλεσαν, από τον όμιλο Βαρδινογιάννη, στα γραφεία τους στο Μαρούσι προκειμένου να μας παρουσιάσουν αφ’ ενός τις μελέτες τους για την αποκατάσταση των σπιτιών του Χωριού μας και αφ’ ετέρου, την αποκατάσταση του δικού μας σπιτιού.
Οφείλω να πω ότι οι υπεύθυνοι μηχανικοί, έχουν κάμει πολύ σοβαρή δουλειά προκειμένου το χωριό μας να αποχτήσει το χαμένο του χρώμα, τα σπίτια δε θα αποκατασταθούν πλήρως και όπως μας διαβεβαίωσαν, θα είναι πιο ανθεκτικά πιο καλόγουστα αλά και πιο λειτουργικά.
Έχουν επιλέξει ένα αριθμό σπιτιών προκειμένου να προχωρούν τα σχέδιά τους και κάθε τόσο θα προχωρούν και στους επόμενους. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να τους εμπιστευτούμε και να κάνουμε υπομονή, γιατί όπως λέει και η παροιμία ¨το καλό πράγμα αργεί να γίνει.
Τους συγχαίρω για το μεράκι τους να φτιάξουν κάτι καλό.

Και πάλι καλές Γιορτές

makistos είπε...

@dionysos:Διονύση μου,τα σχόλια μου δεν έχουν να κάνουν με την δουλειά του ομίλου την οποία όπως κι εσύ έτσι κι εγώ έχω δεί και όντως είναι καταπληκτική.
Το κακό είναι αλλού και δυστυχώς αναφέρομαι στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, οι οποίες εμφανίζουν συνεχώς εμπόδια απο εκεί που δεν υπάρχουν!Ας φανταστούμε τι έχουν να τραβήξουν όσοι πρέπει να φτιάξουν μόνοι τους τα σπίτια!!!!
Άντε και καλά Χριστούγεννα, γιατί το καλό πράγμα μπορεί να αργεί αλλά κάποιοι εκεί κάτω δεν μπορούν να περιμένουν!(ξέρεις τι εννοώ!)

τσότσος είπε...

Ψάξτε τί έχει γίνει με τα λεφτά που διαχειρίζεται ο Μολυβιάτης (και δεν αναφέρομαι μόνο στη Μάκιστο αλλά σε όλη την πυρόπληκτη περιοχή): δεν θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση/απολογισμός; Στο κάτω-κάτω λεφτά του πονόψυχου κοσμάκη είναι (ή κάνω λάθος);